Richard Stolk

"Leadgeneratie voor bedrijven is altijd maatwerk."

Leads genereren door oprechte aandacht

Klanten uit het B2B-segment kiezen voor Attendus omdat het hen meer nieuwe leads oplevert. Een doorslaggevende factor is de visie van Attendus, waarin ‘oprechte aandacht’ keer op keer effectief blijkt, als het gaat om het uitbreiden van een klantenkring. Aandacht is namelijk het smeermiddel van elke zakelijke relatie.

Wanneer u ervoor kiest om uw telefonische acquisitie uit te laten voeren door Attendus worden de agenda's van uw verkoop gevuld met waardevolle afspraken die uw omzet laten stijgen!

Op basis van zijn 10 jaar ervaring met telefonische acquisitie gaat Richard Stolk voor u aan de slag. Het succes zit hem in de gedegen voorbereiding. In ca. 90minuten destilleren we uw merkwaarden. Hiermee ontwerpen we een spetterende openingszin. De juiste doelgroep en bijbehorende kwalificaties worden vastgesteld. En dan kan het feest beginnen!

Richard gaat voor u aan de slag op een zeer efficiente wijze. Hij zorgt voor het optimale rendement door u aan tafel te brengen bij de meest kansrijke leads uit de zorgvuldig samengesteld lijst met bedrijven.

Dit doet hij op een zeer vasthoudende manier gelardeerd met de juiste luchtigheid. Alle waardevolle informatie uit de gesprekken wordt op eenvoudige en duidelijke wijze vastgelegd. Er ontstaat een zeer waardevol bestand waarmee u ook op de langere termijn verzekerd bent van waardevolle afspraken en dus meer omzet!

Bent u benieuwd wat Attendus precies onder oprechte aandacht verstaat? Bekijk de referenties of neem contact op met Richard Stolk.